Du kan ikke alltid stole på kommersielle eiendomsoppføringer hvis du vil finne den beste eiendommen tilgjengelig til den beste prisen. Sjekk ut artikkelen nedenfor og bruk disse tipsene for å finne det du leter etter i det kommersielle eiendomsmarkedet. Å nærme seg markedet fra et informert synspunkt, er alltid veien å gå.

Hvis du prøver å snu hus for å leve, må du sørge for at du annonserer deg selv. Ha et nettsted, få visittkort, legg annonser i avisene for hjemmene, etc. Hvis du vil tjene penger, må du behandle dette som en bedrift, ellers kan du ikke forvente resultater på bedriftsnivå.

Spør utleieagenten om utenfor BBQing er tillatt eller ikke. Hvis du liker sommer BBQs, sørg for at leilighetskomplekset du velger enten har utenfor GRILL installert, eller de lar deg bruke din egen. Mangelen på disse fasilitetene kan ødelegge sommerfesten din fullstendig, da du ikke kan gi maten du vil.

Hvis du kjøper utleieenheter for å bli en kommersiell virksomhet, ikke vær redd for å bli stor. I mange tilfeller er minimum antall enheter per eiendom som krever kommersiell lisens, lavt nok til at du vil ha eiendommer med flere enheter enn det. Det er bare trinnvis vanskeligere å ta vare på 25 enheter enn for 5 enheter.

Når du forhandler, forblir streng på informasjonen du deler. Forhandlingskraft er avhengig av din evne til å være forsiktig. Informasjon knyttet til dine grunner til salg eller kjøp, dine behov og andre faktorer, kan alle føre til at forhandlingskraften din blir redusert, hvis den slippes for tidlig. Forhandleren kan finne en fordel over deg i stedet for omvendt.

Hvis du tror små boligblokker ville være mer håndterbare, tenk på nytt. En større mengde enheter gir mer fortjeneste, og det er ikke mye mer en byrde. Så lenge du konsentrerer deg om en enkelt eiendom (i det minste til du er trygg nok til å forgrene deg), vil du se hvor lett det kan være å blomstre i næringseiendom.

Takstsatsen i næringseiendom viser til å beregne den samlede verdien av inntektsproduserende eiendommer. Gode eksempler for å bestemme takstene ville være et strippesenter, flere i en rad kontorbygninger, og leilighetskomplekser som har mer enn minst 5 enheter. Cap rater vil bidra til å bestemme hvor mye kontantstrøm du kan forvente av dine oppkjøpte kommersielle eiendommer.

Vær sympatisk mot den andre parten i kjøpet eller selge. Selv om du ikke trenger å gi innrømmelser til dem, er det fortsatt nødvendig med sympati i samtaler. Husk at selv om dette er et kjøp, er du begge fortsatt mennesker, og litt høflighet går langt. I noen tilfeller kan det til og med bidra til å forsegle avtalen.

Som vi sa ovenfor, bør du alltid nærme deg markedet fra den mest informerte posisjonen som mulig. Ingen andre steder i eiendom er dette så sant, som med næringseiendommer. Når du arbeider med noe kommersielt, må du holde deg fullt informert. Disse tipsene vil hjelpe deg med å lykkes med enhver avtale.