Uansett om du er en eksisterende boligeier eller ny på eiendom helt, vil du raskt lære at kjøp og salg av næringseiendom er svært forskjellig fra boligeiendommer. Dra nytte av tipsene i denne artikkelen, slik at du kan få innsideinformasjon som de fleste nye kommersielle eiendomsinvestorer ikke har tilgang til.

En leilighet trenger ikke å være ditt eneste valg for næringseiendom. Mange kjøpere har en tendens til å tro at det å drive en leilighetsbygning er det enkleste valget, men la deg være åpen for andre investeringsmuligheter. Kontorbygg, tomter, industrilagre er alle muligheter du bør være åpen for.

Vurder om du skal administrere utleieboligen din på egen hånd, eller gjennom et utleiebyrå. På egen hånd kan være billigere, men hvis det er problemer i fremtiden med ubetalt husleie, skader eller søksmål, vil du gjerne ha noen på din side. For ikke å nevne ulempen med å måtte finne en rørlegger kl. 02.00 når rørene fryser. La noen andre takle hodepinen.

En av de viktigste beregningene som en investor kan bruke til å bedømme attraktiviteten til en næringseiendom er NOI, eller Netto driftsinntekter. For å beregne NOI, trekk første års driftskostnader fra eiendommens første års brutto driftsinntekter. En god investering vil ha en positiv NOI, noe som indikerer at eiendommen vil bringe inn mer penger enn det vil kreve å drive og vedlikeholde den.

Finn ut om det er tilstrekkelig tilgang til og fra virksomheten din for gjennomfartsårer og leveranser du forventer. Det kan være veldig store kjøretøy som trenger tilgang til virksomheten din, og hvis tilgangen til og fra eiendommen ikke er tilstrekkelig, vil du vurdere å finne et annet alternativ i næringseiendomsoppføringer.

En av fordelene med å bruke en megler til eiendomskjøpet ditt skyldes det faktum at de bare vil få betalt ved fullføring av en transaksjon. Dette betyr at de vil ha dine interesser i tankene, fordi jo bedre verdi du får, jo mer vil de bli betalt.

For å se suksess i næringseiendom, må du bli vant til nye formler. Å kjøpe en boligeiendom krever visse formler, men de som brukes i næringseiendom kan være svært forskjellige. Å lære forskjellene kan hjelpe deg med å se større fortjeneste og redusert tap på alle eiendommene dine.

Når du kjøper næringseiendom for første gang, vær forberedt på å ta deg tid til å lære kontraktene, bestemme hva slags eiendom du ønsker å kjøpe og hvordan du kan gi tilbud. Det kan imidlertid være frustrerende tregt i begynnelsen, når det første kjøpet er fullført, vil avtalene utvikle seg raskere.

Det spiller ingen rolle om du er kjøper eller selger; å tjene penger eller få mye på en næringseiendom, er godt innen rekkevidde for alle som er villige til å ta seg tid til å lære litt grunnleggende informasjon. Nå som du har lest tipsene i denne artikkelen, vil du være mer bemyndiget til å ta kloke valg i det kommersielle eiendomsmarkedet.